Help - יכול vpn להונות את חוקי הפדרליים של ארה"ב באוניברסיטה למדגים וקבעים?

בעיקרון, אני חי בקלדנה והכרתי את החברה שלי באוניברסיטה. החברה שלי, שהמשפחה שלה גרה בארה"ב, נרשמה לאחרונה לתכנית לתואר שני באוניברסיטה אמריקאית, ומבצעת את הקורסים באינטרנט עקב COVID. היא החליטה לעשות את הלימודים המקוונים שלה בזמן שהותה בקלדנה איתי, ולכן טסה חזרה לקלדנה ומבודדת לבד לשבועיים לפני שנעבור יחד. היא התחילה את השיעורים אתמול, ורק היום נודע לה שהחוק הפדרלי בארה"ב הוחל השבוע ומחייב תלמידים בתוכניות כאלה להיות בתוך ארה"ב בזמן הלימודים, למרות שהם לומדים באינטרנט. זה יוצר בעיות ממספר סיבות: המוסד אמר לה שהיא חייבת לחזור לארה"ב השבוע, מה שלא אפשרי כי היא מחויבת בבידוד בעוד כשבוע וחצי בקלדנה לפני שהיא יכולה לחזור. יש גם את העלות הכספית של הטיסה חזרה לארה"ב כשהיא רק הגיעה לפני כמה ימים, וכן את העובדה שהתחייבנו לשכור חדר ביחד בכוונה לחלק את השכירות; אם היא חוזרת לארה"ב, אצטרך לגור עם המשפחה שלי או לשלם כפול ממה שהתכננתי.

שאלתי היא: האם VPN הוא אופציה ריאלית לעקוף את החוק הפדרלי הזה? אנחנו לא יודעים איך המוסד מנטר/מאשר את מיקומה, אבל מישהו עם ידע מעמיק בVPN יוכל לשער האם זה פתרון טוב? ואם כן, האם נצטרך VPN שמספק כתובת IP אמריקאית קבועה, והאם זה אפשרי ברוב או בכל VPN? אם מישהו יכול לייעץ בעד או נגד זה, להמליץ על VPN בתשלום שיכול לעבוד, לתת טיפים, וכו’, זה יהיה מאוד מוערך.

TL;DR: החברה שלי רוצה לקחת קורסים מקוונים לאר"ב מ-קנדע, אבל חוק פדרלי בארה"ב מחייב אותה להיות באמריקה, אז האם VPN יכול להטעות את המוסד כדי שהיא תוכל להישאר בקלדנה?

אם הייתי היא, זה מה שהיית עושה כיוון שיש לי את הידע והמשאבים… להקים VPN אצל ההורים שלי המגורים בארה"ב על ידי שימוש בנתב המאפשר זאת (הקל ביותר)… אז, בהנחה שהמקום החדש מצויד ברוחב תקשורת טוב (לפחות 60 Mbps לדעתי כדי לצמצם בעיות איטיות), אז להתחבר ל-VPN למחשב הזה ולעבוד מהמחשב ההוא. לא תהיה בעיה כי זה כמו לשבת מול המחשב ההוא ולעשות את העבודה של המוסד.

להרים מכונה של Amazon Workspaces באזור אמריקאי וללמוד ממנה. אני לא סומך על שירות VPN ציבורי.

אל תחזור לארה"ב. זה רק קצה הקרחון.

מה-perspectiveמנהלתי, הייתי מציע גם לחברה שלך לשמור על תושבות בבית ההורים או מקום אחר כזה. אל תספר למוסד שהזיזה, תנהל כתובת של ההורים, תנהל תעודת זהות עם ארה"ב (רישיון נהיגה או תעודת זיהוי, וכו’), ואז תוכל לנהוג בקלות.

אני לא חושב שה-VPN יזיק.
עם זאת, החשוב ביותר יהיה שיש לה כתובת מייל אמריקאית תקפה - אולי דרך המשפחה או בית ההורים שלה. בנוסף, תכננו כבר את העתיד כשיפתחו את הלימודים וידרשו ממנה לחזור ללימוץ הפנימי. ככל שיש לך את הדברים האלה, אני חושב שהיא תצליח לשרוד לפחות את תקופת הלימודים המקוונת.
גם, תבדוק את ה-VPN של המוסד שלה. האוניברסיטה שלי הייתה עם מערכת VPN משלה שדרכה היינו צריכים להשתמש לצפייה בסרטים ומגזיני אוניברסיטאי מרחוק.

האם שווה בכלל להפר את הכללים האלה? מה אם החברה שלך תיזרק? הייתי מאוד זהיר.