המלצות ל-hardware vpn טוב למעבר חומות אש של ספקי אינטרנט

שלום, רוב פרוטוקולי ה-VPN במדינתי חסומים ואני מחפש לקנות VPN חומרה מארה"ב.

הגוף יכול להיות מורכב כגשר או פועל באופן עצמאי כמודם, העיקר זה שיאפשר תמיכה בכמה שיותר פרוטוקולים כי מרביתם חסומים.
בנוסף אני צריך שתהיה אפשרות לתמוך בפרוקסי רגיל (ללא הצפנה).

ולבסוף, אני מחפש את הדבר הזול יותר.

אין VPN חומרה. VPN הוא מימוש תוכנה על שרת פיזי במקום כלשהו. כנראה מה שאתה באמת מתכוון זה למכשיר פיזי לחבר בו את מכשיר הלקוח שלך כדי להשתמש ב-VPN במקום להוריד לקוח VPN ישירות למכשיר.

מה שאתה מחפש הוא נתב נסיעות GL.iNet כמו ה-Beryl AX או ה-Slate AX. אז תוכל להתחבר ל-VPN מסחרי (למשל NordVPN) אם תבחר להירשם לאחד.

אם אתה רוצה חינם, תוכל גם להשתמש בנתב של GL.iNet כדי להתחבר לשרת ה-VPN שלך שאתה מגדיר במקום (ברור מחוץ למדינה שלך).

אתה רוצה משהו שתומך ב-SSTP של מיקרוסופט. IPVanish תומכים בזה. זה פועל על פורט https 443. זכר שזה גם סביר שהמדינה שלך חוסמת גם את כל ספקי ה-VPN וגם את הפרוטוקולים שלהם… הדרך הכי מהנה לעקוף זה לפרוס את זה בעצמך באמצעות RRAS על שרת Windows עם NAT בשרת VPS או באמזון AWS.

אני נשבתתי כשקראתי “hardware-vpn” ופשוט התחלתי להסתכל על הטלפון שלי ושאלתי הרבה שאלות.

האם Mango טוב לי?
אני נוטה אליו בגלל המחיר.

זה יעבוד. המהירות המקסימלית של Wireguard היא 45 Mbps.

Beryl AX יהיה טוב אם אתה צריך יותר מהירות.

Mango מאוד ישן. לא הייתי קונה אותו. Mango v2 יכול להיות יפה לצרכים שלך.

גם פוסט רלוונטי על SSTP: How to make SSTP client working on Beryl AX? - VPN, DNS, Leaks - GL.iNet

זה קביל בשבילי, אבל שאלתי אם תומך בפרוטוקולים רבים.. למשל SSTP זה אחד שהעובד לי.

במקרה כזה כל נתב שתומך ב-Firmware של OpenWrt יעבוד כולל GL iNet.

מפתיע שאתה לא מעדיף את VPN של Wireguard.

Wireguard חסום, אני יודע כי אני משתמש ב-Windscribe VPN והוא לא עובד.. WStunnel עובד במצב חבוי ועובד בשקט.