כמחזיק מנוי Google Fi ו-Google One, האם יש הבדל או צורך מסוים לבחור באחת מהחיבורים של ה-VPN או שהשנייה מתאימה יותר?

כמחזיק מנוי Google Fi ו-Google One, האם יש הבדל או צורך מסוים לבחור באחת מהחיבורים של ה-VPN או שהשנייה מתאימה יותר?

הקשר לשאלתך: https://www.reddit.com/r/GoogleFi/comments/ym1njh/comment/iv2qv47/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

נראה ש-Fi VPN מציג ביצועים טובים יותר.

לי, GoogleOne VPN ביצע טוב יותר. בכל פעם שאני משתמש ב-GoogleFi VPN, יש אפליקציות שנתקלות בחסימה מלאה (או חלקית), אפילו אם אני מוסיף אותן לרשימת ההבהרה. עם זאת, ל-Fi מהירות כוללת טובה יותר.

אני משתמש רק ב-Fi בטלפון שלי, אבל משתמש ב-One בטאבלט שלי. בעיקר כדי שלא יהיה תפריט VPN בטלפון שלי.

שימוש באתר Google One VPN יחשב אותך כבוט. משחק נצח של בחירות.

Google One אכן מוזן בכתובת IP אמיתית לבעלי שותפים בענן של Google.

שימוש ב-Google Fi VPN. האתר יחשוב שאתה נמצא באיזור מגורים.

Google Fi משתמש בכתובת IP אמיתית רק לתקשורת עם הספק. הוא מספק כתובת אמיתית לאפליקציית Fi. מעבר לזה, הוא משמש לחסימת ספאם בשימוש כללי.

השתמש בשני. הגנה כפולה.

הבדל עיקרי נוסף הוא, אם אתה משתמש באנדרואיד, אפליקציית ה-VPN של Google One מאפשרת לך להגדיר אפליקציות שיכולות לעבור את ה-VPN. זה מאוד שימושי לכמה משחקים ואפליקציות שצריך גישה ללוקאלית. באפליקציית Fi אפשרות זו אינה זמינה כרגע.

אני משתמש ב-VPN של Private Internet Access (PIA, חחח) כבר זמן מה, וזה טוב. הם טוענים כי הם לא רושמים יומן של פעילות המשתמשים, בניגוד לרוב ה-VPN המפורסמים כולל Google. אם זה חשוב לך, אז PIA או VPN דומה אחר עדיף. אני משתמש ב-Fi כברירת מחדל, אך כשאני רוצה יותר אבטחה, אני משתמש ב-PIA, ולא הייתה לי בעיה איתו עד כה. הסיבה שיש לי את שניהם היא שאני משלם על PIA כי זה עובד על ה-NAS והראוטר הביתיים שלי, וזה מאפשר לי גם להשתמש בו בטלפון.

איפה אתה מוצא את ה-VPN של Google Fi? אני רואה רק את Google One

גם אני סקרן בהבדל.