נסה את SmartDNSProxy. כל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס את כתובות ה-DNS שלהם לנתב שלך. זול גם כן - חידשתי וקיבלתי הצעה של 70% ל-2 שנים ב-35$, שזה יוצא כ-1.45 דולר לחודש. המחיר כולל שירות VPN רגיל גם, אבל מצאתי ש-service ה-DNS עובד והגדרתו פשוטה יותר.
תודה. זה מאוד מתסכל ועדיין מסתורי בעיני. אז השיעור כאן הוא לשלם ל-MSG אם אני לא משתמש בשרות VPN.
האם זה יעבוד אם יש לי נתב Verizon Fios או שאצטרך לקנות נתב VPN?
כאן זה נהיה יותר מתסכל: אין דרך פשוט לשלם ל-MSG. הדרך היחידה היא להיות עם חבילת כבלים שכוללת את ערוצי ה-MSG (או Fubo TV).
מה שאני באמת ממליץ זה לבקש מבן משפחה או חבר שיש לו כבל שימסור לך את פרטי ההתחברות שלהם ואז תוכל לצפות דרך MSG GO.
או להשתמש בשידור פיראטי שהפך ליותר ויותר קל ואיכותי.
כן, ESPN+ הוא למשחקים מחוץ לאיזור, בדיוק כמו game center ו-NHL.TV.
קרא את כל הכתבה. אני לא בטוח. אבל אתה כנראה תצטרך להכניס נתב תכנותי כמו מיקרוטיק בין הנתב של Fios למכשירים שלך.
אז הם פשוט לא רוצים שאנשים יראו את המשחקים או משהו כזה?
ניסיתי עם YouTubeTV שיש להורי, אבל YouTube סגר את זה לאחרונה כדי שתוכל לצפות רק באזורך הטבעי (הם חיים בפלורידה). חוץ מזה, אף אחד מחברי לא משתמש יותר בכבלים.
כרגע כנראה אמשיך להשתמש ב-VPN שלי לשאר העונה ואבחן מחדש בעונה הבאה. ניסיתי להשתמש ב-OnHockey כשידור פיראטי אבל הפופ-אפ והאיכות החלשה פשוט מושכים את תשומת הלב. יש המלצות לשנה הבאה אם אחליט לא להשתמש ב-ESPN+?
הבנתי, תודה על המידע.
הם רוצים שאנשים ישלמו על כבלים. אני חושב שהראייה הרחבה היא שאנחנו נמצאים בזמן מעבר כשלצופים יש יותר אפשרויות לצפות בספורט חי. הטלוויזיה הקלאסית שוקעת לקראת סופה. אני מאמין שעוד חמש שנים המצב יהיה טוב יותר. אני בטוח שבעסקת ה-MSG עם הדיבילס תסתיים ב-2024.
בהצלחה חבר. מאוד מאוד לא רוצה לקנות ESPN Plus. אבל אולי זה דווקא בשביל זה.