אני כנראה מפספס משהו פשוט, אך אני לא מצליח להבין את זה. אני רוצה להמשיך להשתמש ב-DuckDuckGo כמנוע החיפוש הראשי בטלפון האנדרואיד שלי. יש לי את הווידג’ט על המסך הבית שלי. כאשר אני פותח קישור ב-DDG, הוא נפתח בדפדפן הפנימי שלו, במקום ב-Brave. האם יש דרך לשנות זאת? תודה.
ובכן, אתה יכול פשוט להגדיר את DuckDuckGo כמנוע חיפוש ברירת מחדל ב-Brave. או בהגדרות DDG > פתח קישורים באפליקציות > תמיד
דפדפן בטא של DuckDuckGo הוא כמו השמלה השחורה הקטנה… מתאים בכל זמן, בכל מקום, לא משנה באיזה דפדפן. יתרה מכך, אני יכול להרשם ל-DDG Beta דרך הדף, הדפדפן של DDG Beta סביר מאוד לדחות על בסיס היסטוריית העוגיות ו-AdBlock. הייתי רשום ומחובר. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
זו ההצעה שלי גם. ב-Brave: הגדרות > כללי > מנוע החיפוש, בחר ב-DDG
תודה. “פתח קישורים באפליקציות > תמיד” הייתה הדבר הראשון שניסיתי. הוא עדיין פותח קישורים בדפדפן DDG.
רוצה להשתמש בווידג’ט החיפוש על המסך הבית, במקום לחפש בשורת הכתובת של Brave, אך אני חושב שזו כנראה הדרך היחידה. תודה שוב.
האם הגדרת את Brave כדפדפן ברירת מחדל שלך? אולי זה יעשה את מה שאתה מחפש.
תודה. כן. Brave هو הדפדפן ברירת המחדל שלי. אם אני משתמש באפליקציית Google ולוחץ על קישור, הוא נפתח כראוי ב-Brave. אם אני לוחץ על הקישור ב-DDG, הוא נפתח ב-DDG, אף על פי שיש לי “פתח קישורים באפליקציות > תמיד”