Bitdefender הוא תרמית עם תהליך ה"חידוש אוטומטי" שלהם

רק חוויתי את זה שוב מ-Bitdefender. בפעם הראשונה ביקשתי מהם ב-2017 לכבות את החידוש האוטומטי. ושוב ושוב ביקשתי מהם לכבות את זה לאורך השנים. עכשיו, הם “חידשו אוטומטית” את החשבון שלי ב-160 דולר. ביקשתי קידום ללקוח של כמעט 10 שנים. אחרי שני מיילים שיחה, הם הציעו לי את ההצעה שיש באתרנט לכולם!!

והם מדברים אליך בנוגע במיילים האלה עם משפטים כמו “רק רציתי שתהיה מודע למבצעים הטובים ביותר.” לא… אתה… לא!! אם כן, לא הייתcharged אותי ב-160 דולר בלי ידיעתי, ואז דרך שתי תלונות להציע לי את מה שזמין לכולם ב-80 דולר, ואז לסרב להוריד ל-70.

ה-VPN שלהם גם הוא תרמית!! הם טוענים שהם מונעים מ-SIS לזהור ברשתות טורנטים אבל הם אלו שמזמזמים אותך גם כשהם מאפשרים ל-VPN שלהם לבחור את המקום הטוב ביותר.

אם אני נראה מתוח, זה כי אני!! סיימתי עם Bitdefender ועם התרגילים והשקרים המטומטמים והמרמה שלהם!

אתה יכול לשלוט על חידוש אוטומטי לבד. זה ככה כבר שנים. אולי זה מה שגורם לבלבול? לבקש מהם לטפל בזה כשאתה יכול לטפל בזה בעצמך?

שלום! אנו מתנצלים על הבעיות שנגרמו מתהליך החידוש האוטומטי, הצוותים שלנו יהיו מודעים למשוב שלך.

על מנת לספק הסבר למצב הזה, עליך לדעת שכל רכישה היא פרטנית ולקוח יכול לקנות מספר מנויים. רכישה אוטומטית אינה מוגבלת על ידי רכישות קודמות או עתידיות. תוכל לגשת להיסטורית הרכישות שלך והגדרות החידוש האוטומטי מאתר המעסיק שלנו, המוצג כאן: How to Turn Off Auto-Renewal for Bitdefender Subscriptions. (אם יצרת חשבון ב-Bitdefender Central עם אותו דוא"ל ששימש לרכישה, יש לך אפשרויות אלה גם בחשבונך.)

בעניין ההבדל במחיר, תהליך החידוש האוטומטי פועל על מחיר מיועד קבוע, שהוא המחיר המלא של המוצר. מחיר מוזל ראשוני חלה רק לשנה הראשונה. תוכל לקבל הזדמנויות רבות לחדש עם הנחה, על ידי בחירת הצעה שנשלחה בדוא"ל, מ- Bitdefender Central, או מדף חידוש באתר שלנו: Bitdefender Renewal Center: Renew or Upgrade Your Subscription.

כדי לוודא שתקבל עזרה ומחיר חידוש מוזל, שתף את מספר המקרה איתנו בפרטי.

הצוות שלנו יכול לסייע באפליקציית ה-VPN ולבדוק מדוע מצב זה מתרחש, פנה אלינו ב-[email protected] עם פרטים נוספים בעת הצורך.

אני יכול לטעות אבל אני חושב כשאתה קונה מנוי חדש או קיים, הם מפעילים מחדש את החידוש האוטומטי ואתה חייב לכבות את זה בעצמך? Norton עשה את זה בעבר, לא יודע אם עדיין עושה.

זה תמיד הדבר השני שאני עושה לאחר חידוש והחלת מפתח רישום חדש.

כנס ל-BD Central וכבה את החידוש האוטומטי במנוי החדש. אני שונא לעשות את זה, אבל זה מה שזה.

פשוט תעבור ל-Microsoft Defender החינמי. מה שעשיתי.

BITDEFENDER. חוויתי בדיוק את אותו הדבר בשלוש השנים האחרונות. הם תמיד מתנצלים ולאחר מכן מציעים לי מחיר חידוש נמוך שאני מקבל. אבל לא הפעם, הם נוכלים וצריכים להיות בתוך ה-תאוות התעשרים של אמריקה. אני פשוט לא מבין את הפופולריות שלהם המבוססת על תרמית החידוש האוטומטי שיש להם. כשקיבלתי את ההודעה על החיוב מ-PP לא הכרתי את שם החיוב גם, מה שנתן לי תשומת לב. בנוסף, הם מטעים באופן מכוון שלא תודיע לך כמה ימים לפני שהם עושים את זה. זו הונאה.

כן אני לא אדם טכנולוגי טוב אבל לאחרונה מישהו קרוב לי גנב את המידע האישי וכל הפרטים שלי מגנג-במנקים ולקוות שהחברה הזאת תבטיח שאני מוגן דיגיטלית. הייתי איתם מעל שנה עכשיו והם אף פעם לא זיהו וירוס או תוכנה זדונית. חשבתי שהייתי נקי. ביום אחד הורדתי עוד כמה ותוך פחות מ-24 שעות מצאתי Info Stealer, RAT, ו-BotNet באותה תוכנה… בתוך פחות מ-24 שעות מצאתי שני וירוסים כי Bitdefender מעולם לא מצא שום דבר במשך שנה. היו לי מעל 2GB של מידע גנוב. Bitdefender לא עזרה חוץblock כמה. וגם… אני לא יודע… חיי נהרסו ולא יודע אם אני יכול לסמוך על התכונות שלהם שלא מצאו כלום.

האירוניה בכך שנרמיתה שנגמרה בחברה שאמורה להגן עליך. רק קיבלתי חידוש אוטומטי בסך 254$ למרות שהפסיקתי את זה ואפילו מחקתי את החשבון שלי. עדיין עובדים על החזר כספי ימים לאחר מכן.

למרות שלמדתי לכבות את החידוש האוטומטי, שנה לאחר מכן Bitdefender מגדיר אותו מחדש אוטומטית. הם שלחו לי מייל חודש לפני ש-Total Security שלי יתחיל מחדש אוטומטית. אם רוב האנשים פספסו את המייל, הם יצטרכו לשלם את המחיר המלא. לאחר שבכיתי את החידוש האוטומטי, Bitdefender הציע את זה ב-55 דולר ל-5 מכשירים לשנה אחת. רוב החנויות כמו Best-buy מוכרות ב-45 עד 50 דולר. אפילו ראיתי הצעה ב-PC World ב-30 דולר אבל Bitdefender לא היכולת להתאים את המחיר. הם ערמומיים ויחזירו את זה חזרה ל-אוטומטית. פשוט תכניס את זה ליומן שלך לשנה לכבות את החידוש האוטומטי.

כן זה תרמית… רק חוויה בחיוב, נחשב ל-150$…לא קיבלתי שום התראה… תפסתי על יום ה"הוצאה"… מניח שאתקן את זה… אבל זו העיקרון.. אנישמח להמשיך לשלם להם סכום סביר של 30 עד 50 דולר לשנה… גם אם כולם אומרים פשוט להשתמש ב-Defender בימינו… אבל הם תרמו אותי או ניסו… מה לעזאזל הם חושבים שאני אעשה עכשיו… וזה לא רק אני… אני האחראי הטכנולוגי המקומי.. הInfluencer… והם חסמו את זה… איך 4 מכשירים הופכים ל-150$ לשנה… זה מעבר להבנה שלי.

כן זה הונאה… פשוט חויבתי ב-150 דולר… לא קיבלתי שום התראה… תפסתי ביום ה"הוצאה"… מניח שאקבל את הכספים בחזרה… אבל זה העיקרון.. הייתי שמח לשלם סכום סביר בשנה… אפילו שכולם אומרים להשתמש ב-Defender בימינו, הם ניסו לתרום.. מה לעזאזל הם חושבים שאני אעשה עכשיו… וזה לא רק אני… אני מומחה IT מקומי… והם שיפסלו אותי… איך 4 מכשירים הופכים ל-150 דולר לשנה… זה מעבר להבנה.

אני שומע אותך חבר. בדיוק כך!

פירקתי את המנוי זה איך התמודדתי… עם זאת, כאשר בדקתי בפעם האחרונה, כפתור הכיבוי אוטומטי היה שם ב-Central. אבל צריך לחפש המון ולהיכנס לאפשרויות שונות עד שמוצאים את זה.

מאחלת שהדבר ייפתר אבל אני בספק אם זה יתוקן, מדברים שקראתי זה קרה כבר שנים ועדיין אין פתרון :frowning:

BitDefender נוקטת בפרקטיקות בלתי אתיות ושקריות הרבה דרך הטלפון והמייל. זה בלתי ניתן להכחשה.

יש גם מישהו בשיחה הזאת, Wolf-משהו, שעובד בשכר כבמלשן שמשלם ל-Bitdefender ומכה בתוצאות של כל תחרות. אם תבדקו את הפעילות שלו, תראו שהוא מבלה את חייו בפורום בתמיכה ב-Bitdefender. באמת, זה כל מה שהוא עושה. אף אחד לא תומך בתוכנת אנטי וירוס ככה בתור הלהקה או קבוצת ספורט האהובה עליו. עוד שקר סמוי של Bitdefender, הפעם ברשתות החברתיות.

האם Webroot טוב?

לא… אם הם לא ייתנו לי עסקה טובה יותר תוך יומיים והם ממשיכים לנסות לתפוס אותי, אני אעשה היכן שבנקי.

נכון. אבל קריאה לשירות לקוחות והבטחה מצידם שזה בוצע אמור להספיק. אני צריך להאמין למילים שלהם. זה לא צריך להיות עלי או עליך.

שנית, אולי לא כולם יודעים איך להשבית את זה לבד. לכן, סיבה נוספת שצריך להתקשר לשירות הלקוחות לעבוד טוב. אבל זה לא. זה כמעט כמו שקר.

האם אתה יכול לנסח את זה מחדש? באמת לא הבנתי מה אתה מתכוון.

נראה שזה כך. גם אותי חוסם. ברור שמדובר במישהו שיש לו אינטרס אישי ועובד כנראה ל-Bitdefender. בוא נהיה ריאליים, אף אחד לא תומך כל כך חזק בחברת אנטי וירוס כאילו זו להקה אהובה או קבוצת ספורט. מישהו מושחת פה.

הוא גם נראה משתמש בחשבון אלט שבו הוא מצביע בכל תגובה שלו מחדש ברגע שאני מצביע נגדו.