AURORA – Mr. Tambourine Man (Studio Version)

AURORA – Mr. Tambourine Man (Studio Version)

זה אמור להיות כלול בגרסה המפוארת של משתתפי כל שאבי הרוחות שלי כאדם ידידותי באזורים מסוימים, אבל מעולם לא שמעתי את הגרסה הזאת לפני כן, רק את שתי הגרסאות החיות. היא הועלתה היום.

ווי, מעולם לא הבנתי ששיר זה זמין איכשהו ביו טיוב של AURORA כאן :https://www.youtube.com/watch?v=GYjpWPDEqg0&ab_channel=AURORA-Topic

זה למעשה נוצר אוטומטית על ידי יוטיוב ולא ניתן למצוא אותו על ידי חיפוש בערוץ של AURORA.

האם אתה מרגיש שבאופן שאתה עובר מנקודה אחת לאחרת, זה גורם לך לרצות לבכות?
או שאני פשוט יותר רגיש.
זה לא היה כה ברור בסשנים של Le Point, אבל כאן כן.
אם היא לא מודעת שהיא יכולה לעשות את זה בכוונה, אני אגיד שהאינטואיציה המוזיקלית שלה היא אלוהית.

איזה תכנית אתה משתמש? :smiley: זה בלתי אפשרי :smiley: באמת עבודה טובה, בן אדם, תודה! :smiley: :slight_smile: <3

וו, זה נשמע כל כך נוסטלגי. כמעט בכיתי

היא נראית חסומה בכל העולם חוץ מבעצם צרפת. למה לא לשחרר את זה בכל העולם?

זה ב-Apple Music France. נראה שזה בלעדי עבור צרפת.

והקול שלה שהוא חדים מספיק, אפילו חדים יותר בגרסה הסטודיו. קצב השיר שלה, הקול החדות שלה והגישה שלה להעצים את ההשפעה, מראים שוב את הטאץ’ של מִדָס שלה, למרות שמדובר בשיר טוב כבר. היא כמו המכרסם בנאוסיקה של עין הרוח. כל דבר היה שם כבר מזמן, אתה just צריך להמשיך לחפור ולחפור( או שזה יקרה על ידי Gandalvr).

אה, אני לא העליתי את זה – זה הועלה על ידי לוסקס לופס.

אה, אתה צודק באמת! ניסיתי עם VPN מנורבגיה למשל.

נוצר אוטומטית על ידי יוטיוב ב-2018, חסום באיזורים.
לא מפתיע שהוא פחות מ-3000 צפיות.

אני יודע, אבל זה חדש ואתה מיד יודע את זה

כן, בדקתי עם WatanNetwork. אז זה זמין רק בצרפת ב-Spotify, או גם במקומות אחרים? על פי Chartmasters, יש לו 110,143 השמעות ב-Spotify.

שכחתי להשיב על זה! בלי תכניות. אני מנוי על הרבה חשבונות בטוויטר, אינסטגרם ויוטיוב, בודק את Aurora Daily ואת פורום W&W, ומשתמש באופן סדיר ב-Google. זה הגיע באמת דרך חיפוש בגוגל.

אולי זה קשור לההקלטה ב-Le Point (מגזין צרפתי) שהיא עשתה ב-2015? לפני היום, זו הייתה הכיסוי היחיד של Mr. Tambourine Man על ידי Aurora שהייתי מודע אליו.

הנה הקישור לאלבום ב-Spotify. הוא כולל גם רמיקס ל-I Went Too Far ול-Under Stars, אבל גם הם מוגבלים לאזור של צרפת

"בשווקים זמינים": [ "FR" ]

אם הייתי מנחש, זה פעם הייתה בכוונה, בניגוד לרוב השירים/וידאו אחרים שלה.

חח, באמת עבודה יפה!! :slight_smile: תודה על הכל באמת. איפה אפשר למצוא את פורום W&W? תודה 0:)

כן, נראה שזה בלעדי צרפתי. אני תוהה אם זה באמת כל כך פופולרי בצרפת, כמו שג’ון פארנאם ה’קול שלך’ הוא בגרמניה, שזו אולי הסיבה שהיא עשתה את אותו כיסוי ברדיו גרמני (קראתי את זה באיזה מקום או ביו טיוב, אז אל תחשוב שזה באמת).

היא גם שירתה את זה בלייב ב-Rockwood Music Hall בניו יורק ב-28 למאי, 2015: https://www.youtube.com/watch?v=1LunIq-D3u4

שני הרמיקסים האלו גם הועלו ל-Soundcloud של Aurora, ואני חושב שאחד מהם גם זמין ב-Youtube.