עדכון 6/4 - חוויתי אובדן חבילות במשחק כמה פעמים מאז העדכון האחרון שלי כאן, מה שהביא לשיפור משמעותי. כשזה קורה, אני מיד, תוך כדי המשחק, מפריד את הנתב מהמשוואה ומשאיר את המחשב מחובר ישירות למודם והאובדן חבילות לא נעלם. עם זאת, יציאה מהמשחק פתרה את הבעיה בכל פעם. המשחק הבא שאני מצטרף אליו לא מראה את הבעיה. זה כבר לא קורה במשך תקופה ארוכה, רק במשחק אחד. בשלבนี้, אני מוכן להתמודד עם אובדן חבילות במשחק אחד ויכול פשוט לצאת ולהתחיל מחדש במשחק הבא.
עדכון 13/2 - הבעיה חזרה. טכנאי בא מחר להתקין את BGW320-505 ולהריץ סיבים מהמארז החיצוני למודם. אעדכן ברגע שאוכל לבדוק ביסודיות
עדכון 28/1- הגיע טכנאי לבית שלי והחליף את ה-ONT והתקין את הראוטר Pace 5268ac. הוא מאשים את ה-ONT כרגע. אני לא חובב של ה-5268ac אבל זה כל שהיה לו. אם ה-ONT יפתור את הבעיה, אהיה מאוד שמח.
אני כאן לתעד את המסע שלי בבעיה הקבועה הזו במטרה שאוכל לקבל עזרה או לסייע למישהו אחר שמתמודד עם אותה הבעיה. מחיפוש מהיר באינטרנט זה לא קורה רק לי. אמשיך לעדכן את הפוסט בהתפתחויות חדשות.
אני משחק Call of Duty רוב הלילות. התחלתי להיתקל בבעיה שבה בין השעות 8 בערב ל-11 בלילה, הלטנטי במשחק יעלה על 100ms ואובדן חבילות יהיה בין 1-30%. אני משחק עם חבר בשכונה שגם יש לו סיבים של ATT ואין לו שום בעיה באותן שעות. אנחנו משחקים באותו משחק, מחוברים לאותו שרת, זה לא המשחק.
מחוץ לזמנים האלה, אין לי בעיות, בדיקות מהירות מחזירות תוצאות מצוינות, תמיד בין 900-1000Mb על העלאה והורדה, ולטנטי סביב 14ms. הלטנטי במשחק בדרך כלל בין 9-50ms עם ממוצע סביב 15ms ואפס אובדן חבילות. אך בין 8-11 בערב, שמתי לב שהמהירות יורדת ב-30-60% בנוסף ללטנטי הגבוה ואובדן חבילות במשחק.
כל בדיקות המהירות נעשות ב-fast.com ו-speedtest.net. תוצאות הבדיקה שממוקמת בפורטל המודם/הנתב תמיד מחזירה תוצאות מושלמות, מה שמביא לספקולציה שאני לא סביר לקבל את הבעיה. אני מבין שזו בדיקה שבודקת את המהירות בין המודם של לספק שלי ורשת ATT, בעוד שאחרות בודקות לשרתים אחרים בסביבתי.
הייתי עם מודם BGW210 כשהבעיה התחילה. לאחרונה, ביקשתי מחברת ATT לספק לי מודם חדש, וקיבלתי והתקנתי את ה-BGW320-505. עדיין יש את הבעיה.
לאחר מכן פניתי לתמיכה והועברתי לתמיכה ברמה הגבוהה יותר. האישה טענה שהיא חיזקה את עוצמת הסיג nal לטרמינל שלי. מיד תוצאות הבדיקות שלי התייצבו וטכנולוגיית המשחקים נעלמה. עם זאת, זה היה בסביבות השעה 10 בלילה, אז יכול להיות שעשתה את זה או שהבעיה פשוט נעלמה מוקדם יותר. אך כדי להיות ברור, זה לא קורה כל הזמן, ולא תמיד בין 8-11 בערב. זה יכול להתחיל ב-9 ולהמשך עד 11 או להתחיל ב-8 ולהסתיים בסביבות 10. אין עקביות עם הבעיה מבחינת זמן מוגדר, זה קורה בטווח הזה.
כמה ימים לאחר מכן, הבעיה חזרה, ומביא אותי הלילה. פניתי שוב לתמיכה והועברתי במהירות לרמת התמיכה הגבוהה יותר. בסוף השיחה, האדם תומך אמר שראה בעיה בקו שלי, מה שמוזר כי בהתחלה הוא ביצע בדיקת קו ואמר שלא מזהים בעיות, אבל אני מזלזל. הם שולחים טכנאי מחר. נראה אם הם יצליחו למצוא משהו.
אם מישהו חווה את הבעיה או יכול לספק תובנות, מרגיש חופשי להגיב. מאוד מקווה שאוכל לפתור את הבעיה.